Ο γιος του Μανόλη Αναγνωστάκη κατά Τσίπρα: «Και αυτός τόσος ήτανε – θα ψηφίσω Μητσοτάκη»

Κανένα σχόλιο

«Πολλές φορές αυτοί που τον χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι’ αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το’ χουν καταλάβει ότι ισχύει για αυτούς που τον εκφωνούν».

Αυτό διευκρίνισε ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιός του γνωστού ποιητή, μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά με αφορμή τη χρήση στίχου του ποιητή από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Όπως και ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι’ αυτόν! Αυτός τόσος ήτανε!» κατέληξε την αναφορά του ο γιος του Μανόλη Αναγνωστάκη, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είμαι κεντρώος, και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

"Sponsored links"

Απαντώντας στην δευτερολογία του Κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει στη Βουλή «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν»

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις