17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο γιος του Μανόλη Αναγνωστάκη κατά Τσίπρα: «Και αυτός τόσος ήτανε – θα ψηφίσω Μητσοτάκη»

Ημερομηνία:

«Πολλές φορές αυτοί που τον χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι’ αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το’ χουν καταλάβει ότι ισχύει για αυτούς που τον εκφωνούν».

Αυτό διευκρίνισε ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιός του γνωστού ποιητή, μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά με αφορμή τη χρήση στίχου του ποιητή από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Όπως και ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι’ αυτόν! Αυτός τόσος ήτανε!» κατέληξε την αναφορά του ο γιος του Μανόλη Αναγνωστάκη, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είμαι κεντρώος, και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Απαντώντας στην δευτερολογία του Κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει στη Βουλή «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...