Ο Γιώργος Μαρκουλάκης προπορεύεται με μεγάλο προβάδισμα στις εκλογές για τη ΝΟΔΕ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο πυροσβέστης Γιώργος Μαρκουλάκης προπορεύεται με μεγάλο διαφορά από τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Σφυριδάκη, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Χανίων.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Σε κλίμα ηρεμίας και με υψηλή συμμετοχή που εκτιμούμε ότι ξεπέρασε το 75%, ολοκληρώθηκε η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των προέδρων και μελών νομαρχιακών συμβουλίων και συνέδρων.

"Sponsored links"

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για την εκλογή προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Χανίων είναι

ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΦΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΠΑΛΙΟΧΩΡΑ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ 74    33
ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ – ΧΩΡΑ ΣΦΑΚΙΩΝ                 70    17
ΚΙΣΣΑΜΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΛΙ                                          81    68
ΠΛΑΤΑΝΙΑ – ΜΑΛΕΜΕ                                           87    108
ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΒΡΥΣΕΣ 1                                   702    163

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις