Ο Δήμαρχος Χανίων τιμά τον “στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας θα τιμήσουν τον “στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο, την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο Μίμης Δομάζος θεωρείται από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, ενώ η καριέρα του διήρκησε δύο δεκαετίες, κάτι που έχουν καταφέρει ελάχιστοι ποδοσφαιριστές της χώρας μας.

Ο “στρατηγός” του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρεθεί στα Χανιά, με αφορμή την παρουσίαση του βιογραφικού βιβλίου του, το απόγευμα της ίδιας μέρας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις