Ο Δήμος Ιεράπετρας αποφάσισε απαλλαγή επιχειρήσεων από δημοτικά τέλη!

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Ιεράπετρας θέλοντας να ανακουφίσει τις πληττόμενες επιχειρήσεις,κάνοντας πράξη  την απόφαση 159/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου και εφαρμόζοντας την με αριθμό  (ΦΕΚ 68 Τεύχος Ά / 20-3- 2020) πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ,προχωρά άμεσα στην επιστροφή ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε επιχείρησης που διέκοψαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους ( εμπορικά καταστήματα,καφέ-εστίαση,ξενοδοχειακές μονάδες).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  Αντιδήμαρχος Οικονομικών  Χατζημαρκάκη Χρυσούλα:

Οι δικαιούχοι ενημερώνονται με μήνυμα ή τηλεφωνικώς.

"Sponsored links"

“Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που προχώρησε σε απαλλαγή τελών κοινόχρηστων χώρων για όλο το έτος,ενώ κάναμε πράξη την επιστροφή χρημάτων που είχαν εισπραχθεί μέσω των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας,ζητώντας τα ελάχιστα δικαιολογητικά.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επλήγησαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί μια σειρά από νέα μέτρα στήριξης”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις