Ο Δήμος Κισσάμου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Panorama World Festival 2018 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου πρόκειται να συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού Panorama World Festival 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη της Σουηδίας από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018. Η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, την εποχή μάλιστα που οργανώνουν τις διακοπές τους.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετάσχει σε διεθνή τουριστική έκθεση αναδεικνύοντας το brand name Κίσσαμος, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου. Η Κίσσαμος διαθέτει 3 από τις κορυφαίες παραλίες της Κρήτης, μοναδικά χαρακτηριστικά πολιτισμού, διατροφής και ιστορίας που μπορεί να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην επιπλέον ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μέσω του τουριστικού προϊόντος.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Κισσάμου θα είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού, Κος Δερουκάκης Μανώλης. Στόχος του Δήμου Κισσάμου είναι η προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου και η καθιέρωσή του ως πολυδιάστατου και ανταγωνιστικού προορισμού στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Στην τουριστική αυτή έκθεση ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο.

"Sponsored links"

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Τουρισμού & Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), Ομοσπονδία Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (fedHATTA), Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις