Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ καταγράφουν το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης ανοίγοντας ένα «Παράθυρο με θέα»

Κανένα σχόλιο

Ένα «Παράθυρο με θέα» στο θέατρο, τη μουσική, την Τέχνη.

Μπροστά από το Δίλοβο, το εμβληματικό παράθυρο στο Μεγάλο Αρσενάλι, καταγράφουμε με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό σύντομα μουσικά δρώμενα και θεατρικές αφηγήσεις από καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στα Χανιά.

Μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες ηθοποιοί και απόφοιτοι θεατρικών σχολών,  επαγγελματίες μουσικοί, προχωρημένοι μαθητές Ωδείων και έμπειροι ερασιτέχνες οργανοπαίκτες.

"Sponsored links"

Η επιλογή των έργων είναι στην απόλυτη ευχέρεια των καλλιτεχνών ενώ για λόγους προστασίας της υγείας θα καταγραφούν μόνο ατομικές αφηγήσεις, μουσικά ντουέτα και σόλο ερμηνείες.

Για περισσότερες πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής: events@chania-culture.gr 2821034200 (Λεωνίδας Μανωλικάκης)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις