Ο Δήμος Χανίων μαζί με τις παράνομες, αφαίρεσε και νόμιμες πινακίδες; – Τι καταγγέλει επιχειρηματίας

Κανένα σχόλιο

Μαζί με τα ξερά φαίνεται ότι καίγονται και τα χλωρά στο Δήμο Χανίων. Η πρωτοβουλία για αφαίρεση των παράνομων πινακιδών χαιρετίσθηκε από μεγάλη μερίδα πολιτών. Όμως φαίνεται ότι αυτοί που προχώρησαν στην αφαίρεση δε νοιάστηκαν να ξεχωρίσουν τις παράνομες, ή τις φθαρμένες και κατεστραμμένες πινακίδες από αυτές οι οποίες είχαν άδεια για να τοποθετηθούν με αποτέλεσμα να ξεπατωθούν και πολλές πινακίδες που – σύμφωνα με αυτούς –  ήταν νόμιμες.

Εξ αυτού, αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες στα Χανιά που εκφράζουν την οργή τους και ζητούν αποζημίωση, αφού οι πινακίδες έχουν κόστος ενώ προκλήθηκε και ζημιά στις επιχειρήσεις τους από απώλεια πελατών σε μία περίοδο μάλιστα που δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ελάττωση των εσόδων.

Χαρακτηριστική είναι και η καταγγελία που στάλθηκε από φίλο αναγνώστη της εφημερίδας μας:

"Sponsored links"

29/4 αφαίρεσαν κατ εντολή πινακίδες δρόμου! Αλλά οι ανόητοι δώσαν εντολή στους εργάτες χωρίς καμμία διάκριση! Επομένως το αποτέλεσμα είναι να μου αφαιρεθούν 12 πινακίδες από ιδιωτικές αυλές (κάγκελα , τοίχο, μπαλκόνι κλπ) που είχα ζητήσει την άδεια τοποθέτησης αυτών και δεν ήταν πχ στη γέφυρα η στο τοίχο του δρόμο σε δημόσια περιουσία δηλαδή!

Ταμπέλες μου αφαιρέθηκαν επίσης από οικείες /περιουσίες γειτόνων μου που είχα ρωτήσει και ζητήσει την άδεια τους για αυτές τις ταμπέλες για να κατευθύνω τους λιγοστούς νέους πελάτες μου κάθε φορά που ψάχνουν να με βρούν.

Απλά, έλεος, έχουμε τόσα προβλήματα, έχουν καταστραφεί οικονομικά, μας βγάζετε και τις πινακίδες; Μήπως θέλετε να εξαφανιστούμε και τελείως;

Είναι απλά τραγικό να τα βάζουν όλα σε ένα τσουβάλι…

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις