16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο δημότης αρωγός στην προσπάθεια για καθαρό περιβάλλον: Πρωτοπόρα δράση του Δήμου Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Αποκόρωνα θέλοντας να δώσει στους δημότες και επισκέπτες ένα εργαλείο άμεσης συμμετοχής στην προσπάθεια της ανάδειξης του τόπου μας,  πρωτοπορεί και καινοτομεί δρομολογώντας εντός του μηνός Μαΐου την δημοσίευση ειδικής εφαρμογής για έξυπνες συσκευές (mobile application) για την εύκολη και άμεση επικοινωνία δημοτών  και επισκεπτών αρχικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου. Με την εφαρμογή αυτή, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης, θα μπορεί οποιοσδήποτε εύκολα και άμεσα μέσω νέας τεχνολογίας κινητού ή ταμπλέτα (tablet) να φωτογραφίσει και να στείλει τα σχόλιά του με σκοπό την άμεση γνωστοποίηση και απόκριση.

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Αποκορώνου τονίζει:

«Καλούμε τους πολίτες σε μια συμμετοχική προσπάθεια προς όφελος του τόπου μας, μακριά από μικροσκοπιμότητες, να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια για ένα καθαρό περιβάλλον και μέσω των αναπτυξιακών έργων που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, να καταστήσουμε τον Αποκόρωνά μας τόπο πρώτου προορισμού».

Μέχρι την υλοποίηση της εφαρμογής, δημότες και επισκέπτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:

6944573801 – Κουκουράκης Ιωάννης (Αντιδήμαρχος)

6987065027 – Κοτσιφάκης Αντώνης (Αντιδήμαρχος)

2825340522 – Υπηρεσία Καθαριότητας

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ