Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για την «οδύσσεια» ενός Χανιώτη επιχειρηματία που ήταν μπροστά από την εποχή του και βρέθηκε απέναντι σε ένα οπισθοδρομικό κράτος

Κανένα σχόλιο

Ο Εμπορικός  Σύλλογος  Χανίων εκφράζει την συμπαράσταση του στον ιδιοκτήτη του καταστήματος KANNABISHOP κ. Σεραφείμ Κανδύλα για την μακροχρόνια δικαστική διαμάχη του με το Ελληνικό δημόσιο.

Να θυμίσουμε ότι το 1998 το τμήμα δίωξης ναρκωτικών   συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος KANNABISHOP κ. Σεραφείμ Κανδύλα με την κατηγορία της διαφήμισης ναρκωτικών και κατέσχεσε το σύνολο των εμπορευμάτων του καταστήματος.

Η Δικαιοσύνη με το βούλευμα του συμβούλιου Εφετών Κρήτης απάλλαξε  τον ιδιοκτήτη από τις κατηγορίες και διέταξε την επιστροφή των κατασχεμένων εμπορευμάτων ειδών κυρίως ένδυσης.

"Sponsored links"

Η δικαστική επίλυση του δικαίου αιτήματός  του για αποζημίωση από το Δημόσιο χρονοτριβεί. Αυτές τις μέρες εκδικάζετε για δεύτερη φορά η υπόθεση του στο Διοικητικό εφετείο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και αυτή την φορά η δικαιοσύνη με την απόφαση της θα τον  ξανά-δικαιώσει  επιδικάζοντας του την αποζημίωση για την  οικονομική και ηθική ζημιά που υπέστη.

Σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στον συνάδελφό και στις απαράδεκτες πρακτικές του ελληνικού κράτους που εν έτη 1998 δεν μπορούσε να «δεί» μπροστά και να καταλάβει ότι η επιχειρηματικότητα δεν πρέπει να τιμωρείται ειδικά όταν είναι μπροστά για την εποχή της

ΖΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις