Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τον ξυλοδαρμό του 37χρονου: «Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά χωρίς βάσεις στην πόλη μας και πυρηνικά»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων παίρνει θέση για την επίθεση που δέχθηκε 37χρονος Χανιώτης από Βρετανούς στρατιώτες:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση από Άγγλους –Νατοϊκούς στρατιώτες σε συμπολίτες μας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου  2017. Οι επιχειρησιακές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ  και  της βάσης της Σούδας συνεχώς διευρύνονται και  αναβαθμίζονται . Είναι το  αποτέλεσμα των συμφωνιών των κυβερνήσεων παλιών και νέων . Το πρόσφατα ταξίδι στις ΗΠΑ μπλέκει την χώρα μας πιο βαθιά στα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ .

Οι συνεχής  παραχωρήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα  οι Νατοϊκοί Στρατιώτες ολοένα να αποθρασύνονται και να θεωρούν την πόλη μας σαν σύγχρονη  “Τρούμπα”  , πράγμα που αμαυρώνει την εικόνα της πόλης μας. Οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό του φιλειρηνικού κινήματος καταδικάζουν την εμπλοκή της χώρας και της πόλης μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των Νατοϊκών  που γίνονται για τα κέρδη των επιχειρηματικών κολοσσών . Να απαιτήσουμε να κλείσουν την Βάση της Σούδας  , να απεμπλακούμε από τα σχέδια του Νάτο.

"Sponsored links"

Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά χωρίς βάσεις στην πόλη μας και πυρηνικά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις