Ο «καλύτερος Ευρωπαίος Νέος Αγρότης» στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων – Ζήτησε τη συνεργασία του σε επίπεδο ενημέρωσης των αγροτών

Κανένα σχόλιο

Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κος Απόστολος Βουλγαράκης, δέχτηκε την επίσκεψη του κ. Δημήτρη Σχοινοπλοκάκη, ο οποίος το 2017 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος Νέος Αγρότης.

Η επιλογή του έγινε λόγω της καινοτομίας, της βιωσιμότητας της επιχείρησης, καθώς επίσης και εξαιτίας της σύνδεσης του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό και την χρησιμοποίηση φιλοπεριβαλλοντικών μεθόδων στις καλλιέργειες από τον ίδιο.

Ο Χανιώτης κος Δημήτριος Σχοινοπλοκάκης εκπροσώπησε τότε τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες αποσπώντας σημαντική διάκριση, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην καινοτομία.

"Sponsored links"

Σκοπός της σημερινής επίσκεψης η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων όσων αφορά στις προοπτικές ανάπτυξης του αγροτικού τομέα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αφού συνεχάρη τον κο Σχοινοπλοκάκη για τη συνολική του προσπάθεια και για την προβολή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ίδιου, ζήτησε τη συνεργασία του σε επίπεδο ενημέρωσης των αγροτών.

Η ενημέρωση αυτή προτάθηκε από τον κο Βουλγαράκη πως θα μπορούσε να γίνει μέσω συναντήσεων στο Τσατσαρωνάκειο Πνευματικό Κέντρο στο Ίδρυμα « Ιουλιανός Τσιράκης» & στο Ίδρυμα «Αγ. Σοφία » του Δήμου Αποκορώνου, διότι με τον τρόπο αυτό και αξιοποιώντας τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα αλλά και τη δημιουργία ομάδων παραγωγών θα υπάρξουν διάφορα οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αφού ευχαρίστησε τον κο Σχοινοπλοκάκη για την επίσκεψή του, του προσέφερε συμβολικά δώρα μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις