17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ο «παίδαρος» της Σακελλαρίου στο γνωστό σουξέ – Θλίψη για την είδηση του θανάτου του

Ημερομηνία:

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη σε φίλους, συγγενείς και θαυμαστές. Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες δίνοντας σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού τόσο στην τηλεόραση όσο και το θέατρο. Όλοι τον θυμούνται ως «Βλάχο» στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ενώ ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο χαρακτηρισμός «παίδαρος» στο δημοφιλές σουξέ της Ρίτας Σακελλαρίου, κατά τη δεκαετία του ’90, απευθυνόταν στον Κώστα Ευρυπιώτη.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και ο ίδιος σε αυτήν την αφιέρωση, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “You”. «Είχα νιώσει ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της “μεγάλης κυρίας” του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: “Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;”». Και τους απάντησε: “Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!”. Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ