Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σε εκδήλωση του Ξενώνα Φιλοξενίας Χανίων με ελεύθερη είσοδο

Κανένα σχόλιο

Ο σημαντικός Έλληνας Καλλιτέχνης Λουδοβίκος των Ανωγείων θα τιμήσει με την παρουσία και την Τέχνη του την φετινή εκδήλωση του Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Χανίων αφιερωμένη στη Γυναίκα και την Άνοιξη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 20.30 ( ώρα προσέλευσης 20.00) στο Ιστορικό Καφέ και θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τον Λουδοβίκο των Ανωγείων συνοδεύει η Ελευθερία Κοκοτσάκη.

Η μουσική βραδιά έχει ως μήνυμα την αποτροπή της βίας σε βάρος των γυναικών και πέρα του ενημερωτικού έντυπου υλικού για τη δράση του Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Χανίων, θα διανεμηθεί στους παρευρισκόμενους η λευκή κορδέλα, ως σύμβολο και δέσμευση που διακηρύσσει ότι κανείς μας δε θα δικαιολογήσει  και δε θα παραμείνει σιωπηλός στη βία ενάντια στις γυναίκες.

"Sponsored links"

Δείτη την αφίσα:

!!!poster_giorti-ginaikas_26-4-17

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today