Ο Μανώλης Συντυχάκης για την έκρηξη στον ΑΗΣ της ΔΕΗ Ληνοπεραμάτων – Πεπαλαιωμένοι οι μετασχηματικές. Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε εύφλεκτα υλικά

Κανένα σχόλιο

Στο χώρο όπου σημειώθηκε νωρίτερα η έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων Ηρακλείου βρισκόταν τη στιγμή που συνέβη το γεγονός ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κλικ στην Ενημέρωση» του webradio 902.gr, περιέγραψε την κατάσταση που επικράτησε, επισημαίνοντας ότι η φωτιά έσβησε άμεσα χάρη στην προσπάθεια των εργαζομένων της ΔΕΗ και της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο, ενώ στάθηκε στις ενέργειες των εργαζομένων για γρήγορη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι μετασχηματιστές είναι πεπαλαιωμένοι, ενώ, όπως υπογράμμισε, ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε υλικά όπως λάδια που υπάρχουν στο χώρο, υπενθυμίζοντας ότι αποτελεί διαχρονικό αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής η άμεση απομάκρυνση των εγκαταστάσεων του ΑΗΣ της ΔΕΗ από τα Ληνοπεράματα.

"Sponsored links"

Τέλος, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις από τη διαδικασία «απελευθέρωσης» και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ που μεταφράζονται για τους εργαζόμενους της επιχείρησης σε χτύπημα μισθών και δικαιωμάτων και σε ενεργειακή φτώχεια για το λαό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις