Ο Μητσάρας ζει! Πρόσφατη φωτογραφία αποδεικνύει ότι είναι ζωντανός | Φωτό

Κανένα σχόλιο

Ζωντανός φαίνεται πως είναι τελικά ο Δημήτρης Γαλάνης, ο γνωστός «Μητσάρας».

Στην τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δημοσιοποιήθηκε μια πρόσφατη φωτογραφία του, που φαίνεται αρκετά αδυνατισμένος.

Υπήρξαν μάλιστα και μαρτυρίες τηλεθεατών της εκμπομπής «Φως στο Τούνελ» που ανέφεραν ότι τον έχουν δει πρόσφατα στις περιοχές του Πειραιά, του Νέου Κόσμου και της Καλλιθέας.

"Sponsored links"

Η απουσία του από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τα γήπεδα το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με ανάλογα δημοσιεύματα, είχαν δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο Μητσάρας είναι νεκρός, κάτι που ευτυχώς μάλλον δεν επιβεβαιώνεται.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις