Ο νέος δρόμος που έστησαν οι κάτοικοι στον Αλικιανό εκεί που έστεκε η Γέφυρα του Κερίτη από ψηλά | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Το έχουμε ξαναπεί. Οι μέρες παιρνούν και γίνονται εβδομάδες και οι εβδομάδες έγιναν μήνας και όμως ακόμη δεν έχουν γίνει τόσα πολλά σε τόσες πολλές περιοχές στα Χανιά που δέχθηκαν πλήγματα από την κακοκαιρία.

Χωριά ολόκληρα παραμένουν αποκλεισμένα χωρίς νερό και ρεύμα και χωρίς δρόμο για διέλευση και δε διαφαίνεται πουθενά κάποια ιδιαίτερη κινητικότητα από την πολιτεία ενώ και σε περιοχές κοντά στα Χανιά λίγα έχουν γίνει.

Μεταξύ αυτών των περιοχών ήταν και οι περιοχές που αποκλείστηκαν λόγω της κατάρρευσης της Γέφυρας του Κερίτη (κατάρρευση για την οποία υπάρχουν σημαντικές ευθύνες που κάποια στιγμή θα πρέπει να εξετάσουμε) όπου παρά την τόση συζήτηση και την πανελλήνια συγκίνηση που δημιούργησε η κατάρρευσή της, ελάχιστα είχαν γίνει.

"Sponsored links"

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας για να ανακοινωθούν οι πρώτες ενέργειες με τον σχεδιασμό για την τοποθέτησης γέφυρας τύπου Μπέλεϊ.

Όμως, για την τοποθέτησή της θα χρειαζόταν ένας επιπλέον μήνας, και οι κάτοικοι πλέον είχαν απηυδύσει. Πήραν την υπόθεση στα χέρια τους και έφτιαξαν αυτοσχέδιο δρόμο (με ότι κινδύνους αυτό εγκυμονεί).

Ο Στέλιος Αποστολάκης ανέβασε ένα βίντεο όπου με drone βλέπουμε εικόνες του δρόμου που έφτιαξαν οι κάτοι από ψηλά.

Το βίντεο συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

Αλικιανός Νέα Γέφυρα 23 Μαρτίου 2019 Ψυχραιμία….Ηρεμία….Λογική ……είναι αυτό που χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ………Κανείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ τον Χανιώτικο Λαό με τις δύο ” Φονικές ” απανωτές Θεομηνίες που του έτυχαν………κάθε μέρα Νέες Ζημιές βρίσκουμε οπου και να πάμε……Ατέλειωτες Καταστροφές……Ατέλειωτο χάος στην γεωργική γή………Βομβαρδισμένα τοπία……. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο…….. Ηρεμα ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ”ΚΑΖΑΝΙ ”….. η Γεωργία Νταγάκη είναι στο υπέροχο Ριζίτικο με την υπέροχη φωνή της….

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις