Ο ορισμός της πόλωσης: Η νέα ταινία του Γαβρά παίρνει μόνο 1 και 10 ως βαθμολογία! – Διέγραψε όλα τα σχόλια το imdb

Κανένα σχόλιο

Η βλακεία είναι ανίκητη.

Γνωστό αυτό.

Αλλά, καμιά φορά, μπορεί να διαγραφεί…

"Sponsored links"

Αφού, λοιπόν, κάποιοι αποφάσισαν να λύσουν τις πολιτικές τους διαφορές μέσω του IMDb, στη βαθμολογία και στα σχόλια της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τον Γιάννη Βαρουφάκη, «Adults in the Room», χωρίς να έχουν δει, φυσικά, ούτε οι μεν ούτε οι δε, την ταινία, το IMDb προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση.

Το εκ των κορυφαίων σάιτ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση παγκοσμίως διέγραψε όλα τα σχόλια!

Όλα, με εξαίρεση μόλις τρία, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Αυτό όμως που δεν έσβησαν είναι η βαθμολογία, η οποία προκύπτει από χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να βαθμολογήσουν μία ταινία που δεν έχουν δει.

Κι έτσι, επειδή σημασία δεν έχει πόσο καλή είναι πράγματι η ταινία αλλά το θέμα που διαπραγματεύεται, στη βαθμολογία αντικατοπτρίζεται η πολιτική πόλωση, που από ότι φαίνεται είναι ακόμα εξαιρετικά ζωντανή.

Η μέση βαθμολογία της ταινίας είναι 5,6 όμως αυτός ο βαθμός προκύπτει από 1.088 ψήφους (45,8% των ψήφων) που έδωσαν στην ταινία 10 και 1.079 (45,5% των ψήφων) που έδωσαν στην ταινία βαθμολογία 1.

Δείτε το γράφημα που αν μη τι άλλο αποτυπώνει λίγα πράγματα για την ταινία και πολλά για την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα:

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις