Ο Πάπας θα προσφέρει δωρέαν τεστ κορωνοϊού για όλους τους άπορους και άστεγους της Ρώμης, η Εκκλησία της Ελλάδος;

Κανένα σχόλιο

Ο Πάπας Φραγκίσκος προσφέρει στους άστεγους και τους φτωχούς της Ρώμης δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό στο Βατικανό, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Ημέρας των Φτωχών της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Τα τεστ θα γίνονται δωρεάν σε μια κλινική έξω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, που ο Πάπας δημιούργησε πριν από αρκετά χρόνια για να παρέχει βασική ιατρική περίθαλψη σε άπορους ανθρώπους, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ρίνο Φισιτσέλα δήλωσε ότι η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί επ’ αόριστον.

Πρωτοβουλία για δωρεάν τεστ στους άπορους της Ρώμης από τον Πάπα Φραγκίσκο στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Ημέρας των Φτωχών της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Σύμφωνα με το reuters, τα τεστ γίνονται δωρεάν σε μια κλινική έξω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, που ο Πάπας δημιούργησε πριν από αρκετά χρόνια για να παρέχει βασική ιατρική περίθαλψη σε άπορους ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους ζουν στους δρόμους γύρω από το Βατικανό.

"Sponsored links"

Η Ιταλία ξεπέρασε το όριο του ενός εκατομμυρίου λοιμώξεων την Τετάρτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ρίνο Φισιτσέλα είπε σε δημοσιογράφους ότι γίνονται περίπου 50 τεστ την ημέρα και η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί επ ‘αόριστον.

Όσοι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα λαμβάνουν πιστοποιητικό για να εισέλθουν σε καταφύγιο και εκείνοι που έχουν θετικό κατευθύνονται σε περαιτέρω θεραπεία.

Πολλοί από τους άστεγους της Ιταλίας είναι αλλοδαποί που δεν έχουν οικογενειακό γιατρό με το εθνικό σύστημα υγείας.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις