Ο πατέρας του μικρού Ραφαήλ απαντά στον Κικίλια – «Το ζήτημα είναι οικονομικό για το Υπουργείο αλλά χωρίς θεραπεία το παιδί δεν θα είναι κοντά μας»

Κανένα σχόλιο

«Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο» σημειώνει ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, απαντώντας στο υπουργείο Υγείας που μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να χρηματοδοτήσει τα έξοδα της θεραπείας.

Ξεκαθαρίζει δε ότι «χωρίς θεραπεία το παιδί δεν θα είναι κοντά μας», εκτιμώντας ότι το ζήτημα είναι «καθαρά οικονομικό». Όπως ανέφερε μάλιστα ο πατέρας του παιδιού, στον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Κικίλια ο υπουργός του είπε ότι το ζήτημα είναι οικονομικό γιατί σε περίπτωση που δοθούν τα χρήματα θα προκύψει μεγάλο κύμα παρόμοιων περιστατικών σε όλη τη χώρα.

Είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο:

"Sponsored links"

“Μη μου λέτε ότι δεν είναι οικονομικό όταν τους λέω, στείλτε το παιδί στην Αμερική και μου λέει (ο Υπουργός κ. Κικίλιας), “Γιώργο, δε μπορώ να το κάνω αυτό γιατί αν το κάνω τότε θα έρθει ένα ντόμινο άλλων περιπτώσεων όχι αναγκαία με την ίδια πάθηση του παιδιού, με άλλες παθήσεις”

Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι έχει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές γνωματεύσεις που επιτρέπουν στο παιδί του να υποβληθεί στη θεραπεία της Αμερικής για την ίασή του.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις