Ο Πολάκης λέει στον Μηταράκη να αλλάξει το επίθετό του σε Μηζαράκη

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης αναφέρεται σε  εξάμηνη σύμβαση που υπέγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης για 56 δωμάτια φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε τιμή πολύ υψηλότερη από την αντίστοιχη σύμβαση που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει σχετικά:

«ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ σε νέες περιπέτειες! Σύμβαση 6 μηνών για 56 δωμάτια για φιλοξενία προσφύγων μεταναστών με 315.000 ευρώ !!(φωτό 1-2) Τα ίδια δωμάτια το 2018 επι Βίτσα με 235.000 για 7 μήνες (φωτό 3-4) ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ !!!

"Sponsored links"

ΥΓ1 Αν ήταν 7 μήνες και η σύμβαση του Μηταράκη η διαφορά θα ήταν 130.000 ευρώ!!».

Για να καταλήξει:

«Μου φαίνεται Νότη πως πρέπει να αλλάξεις το τρίτο γράμμα του επιθέτου σου με το έκτο γράμμα της αλφαβήτου…»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις