Ο πρωθυπουργός του “λέμε και καμιά μ….. να περάσει η ώρα”

Κανένα σχόλιο

Ερώτηση στον Έλληνα πρωθυπουργό έκανε Αμερικανός δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο το απόγευμα της Τρίτης σχετικά με μια παλιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα, πριν τις αμερικάνικες εκλογές όπου είχε πει σχετικά με την υποψηφιότητα Τραμπ:

«Να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος».

Προτού προλάβει να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Τραμπ παρενέβη, κάνοντας έναν μορφασμό, και είπε: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου».

"Sponsored links"

Στην απάντησή του, αμέσως μετά, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν ένιωσε «να απειλείται» από τον κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

«Διαπίστωσα, από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο, ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό. Είχαμε μια εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση, δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή να απειλούμαι, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές».

Με αυτά και με αυτά αλλά και με την πλήρη αποδοχή όλων των αιτημάτων των ΗΠΑ και σχετικά με τις βάσεις, θυμηθήκαμε ένα παλιό σόκιν ανέκδοτο:

Είναι ο λαγός αραγμένος στο δάσος και περνάει ο ελέφαντας.

– Λαγέ, τι κάνεις εδώ;

– Να, δεν βλέπεις; λέει ο λαγός. Τσιγαράκι, καφεδάκι και αν περάσει το λιοντάρι του ρίχνω και έναν π*****.

Πανικόβλητος ο ελέφαντας το λέει στο λιοντάρι.

Την άλλη μέρα περνάει ο πίθηκος.

– Λαγέ, τι κάνεις εδώ;

"Sponsored links"

– Να, δεν βλέπεις; λέει ο λαγός χαμογελαστά. Τσιγαράκι, καφεδάκι και αν περάσει το λιοντάρι του ρίχνω και έναν π*****.

Το αναφέρει και ο πίθηκος στο λιοντάρι.

Το λιοντάρι νευριασμένο πάει να δει τον λαγό:

– Λαγέ, τι κάνεις εδώ;

– Να, του λέει ο λαγός, δεν βλέπεις; Τσιγαράκι, καφεδάκι, και λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα…

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις