Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλει την αστυνομία Χανίων που ζητά από τους καθηγητές να γίνουν καταδότες των μαθητών τους

Κανένα σχόλιο

Λύνονται τα προβλήματα με την αστυνομία; Απ’ ότι φαίνεται στην σημερινή κυβέρνηση πιστεύουν πως ναι, λύνονται!

Με έγγραφο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλει ότι η Αστυνομία Χανίων ζήτησε από καθηγητές σχολείου στο νομό Χανίων να καταδώσουν τους μαθητές που συμμετέχουν σε καταλήψεις.

Η απάντηση του κ. Γιάννη Κυριακάκη ήταν ξεκάθαρη “δεν ανακατεύουμε την αστυνομία στο σχολείο και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.”

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά, ο κ. Κυριακάκης αναφέρει τα εξής:

Τα παιδαγωγικά ζητήματα λύνονται με παιδαγωγικές μεθόδους….δεν ανακατεύουμε την αστυνομία στο σχολείο και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Κι ούτε δεχόμαστε να γίνουμε καταδότες των μαθητών μας με τις τηλε-αποβολές και απουσίες που ζητά η Κεραμέως για τους μαθητές μας που μετέχουν σε κατάληψη.

Είμαστε δάσκαλοι κι είμαστε περήφανοι για την αποστολή μας….δεν θα γονατίσουμε.

No photo description available.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις