Ο Σήφης Χιωτάκης υποψήφιος με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Κανένα σχόλιο

Ο Σήφης Χιωτάκης, γιος του παπά – Γιώργη Χιωτάκη, του επονομαζόμενου και βράχου των λευκών ορέων, αλλά και Αντιπρόεδρου του Σωματείου Θερμοϋδραυλικών Ν. Χανίων, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Χανιά Κοιτάμε Μπροστά” του Ευτύχη Δαμιανάκη.

Σε σχετική δήλωση αναφέρει:

Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γνωριστήκαμε πρόσφατα. Χρειάστηκαν μόλις 20 με 30 λεπτά συζήτησης για να καταλάβω ότι ο άνθρωπος αυτός, πέραν της ευγένειας που τον διακρίνει καθώς και τον ωραίο του λόγο, διαθέτει και το χάρισμα να ακούει… πράγμα σπάνιο, για ένα πολιτικό πρόσωπο.

"Sponsored links"

Αυτό το χαρακτηριστικό του ήταν που με κέρδισε και έτσι πήρα το θάρρος να ανοίξω μία ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση μαζί του βάζοντας πάνω στο τραπέζι τα όρια και τις προϋποθέσεις που για μένα είναι αδιαπραγμάτευτες και θα έκριναν και σ’ ένα μεγάλο βαθμό μία ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου και συμπόρευση μαζί του.

Αυτό επιβάλει άλλωστε η δράση και η αντίδρασή μου ως ενεργός πολίτης τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τον συνδικαλισμό, τα κινήματα και τις συλλογικότητες που συμμετείχα και συμμετέχω.

Έτσι απευθύνθηκα στον συνομιλητή μου, τον κύριο Δαμιανάκη, θέτοντας κάποια ερωτήματα για τα μεγάλα και χρόνια ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, η απάντηση των οποίων θα ήταν καθοριστικής σημασίας…

• Είστε αποφασισμένος, αν εκλεγείτε αύριο Δήμαρχος, να «σπάσετε αυγά» και να συγκρουστείτε με αυτά και αυτούς που κρατούν την πόλη μας πίσω κάθε φορά που αυτή προσπαθεί να πάει ένα βήμα μπροστά;

• Εχετε σκοπό να θίξετε και να ψάξετε να βρείτε λύσεις για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας και κατ’ επέκταση το Νομό μας;

Όπως για παράδειγμα:

• Την εκχώρηση του αεροδρομίου μας στους Γερμανούς με το πρόσχημα της υποτιθέμενης ιδιωτικοποίησης.

• Την επιχειρούμενη υποτιθέμενη αξιοποίηση του λιμένα της Σούδας.

• Την επιχειρούμενη εμπορευματοποίηση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.

"Sponsored links"

• Την ανεξέλεγκτη και ανισόρροπη ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος.

• Τη λύση του γόρδιου δεσμού της πόλης που λέγεται κυκλοφοριακό.

Αν έχετε λοιπόν αυτήν την αποφασιστικότητα, να είστε σίγουρος ότι προσωπικά εγώ θα σταθώ βράχος δίπλα σας σε αυτήν την προσπάθεια από όποια θέση και αν με κατατάξουν με την ψήφο τους οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες.

Το ότι τάσσομαι στο πλευρό του Ευτύχη Δαμιανάκη μαρτυρά αυτόματα και τις απαντήσεις του σε όλα τα παραπάνω…

Σήφης Γ. Χιωτάκης

Έμπορος – Ελεύθερος επαγγελματίας

Αντιπρόεδρος Σωματείου Θερμοϋδραυλικών Ν. Χανίων

Μέλος Εμπορικού, Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ)

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις