Ο Σταύρος Αρναουτάκης στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Την στήριξη του στα αιτήματα της ΕΛΜΕ και του Διδασκαλικού συλλόγου για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών και την ενίσχυση του δημόσιου σχολείου, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και των Διδασκαλικών συλλόγων που τον επισκέφθηκαν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους που πραγματοποίησαν σήμερα στο  Ηράκλειο.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ και των Διδασκαλικών Συλλόγων όπως ανέφεραν στον Περιφερειάρχη ζητούν από την Κυβέρνηση την απόσυρση του υπό ψήφιση νομοσχεδίου για τον τρόπο πρόσληψης των εκπαιδευτικών όπως επίσης να γίνουν επιπλέον διορισμοί, να καλυφθούν όλα τα κενά, και να αναβαθμιστεί το δημόσιο σχολείο.

Στην συνάντηση στην Περιφέρεια παρόντων του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Γιάννη Παρασύρη, ο Περιφερειάρχης ανέφερε στους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και των Διδασκαλικών Συλλόγων ότι συμμερίζεται τον αγώνα τους και ότι με επιστολή του στον αρμόδιο Υπουργό θα μεταφέρει άμεσα τα αιτήματα τους,

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις