14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει την περιοδεία του για τρίτη ημέρα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σήμερα Δευτέρα (23/10) στις 10 το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης θα επισκεφθεί τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Ρέθυμνο όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη.

Στη 1 το μεσημέρι θα συναντήσει την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Στις 8 το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης θα συζητήσουν για το νέο προοδευτικό κόμμα, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Χάλαβρο -στο πλαίσιο της περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά, του για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος. Tη συζήτηση θα συντονίζει η πρόεδρος της Επιτροπής Νέων του Ποταμιού Μαρία Δαμανάκη, ενώ θα παρεμβαίνει ο Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Χθες Κυριακή, ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν στα Χανιά

PSX_20171022_130126-1024x683

«Τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και δεν θα λυθούν αν δεν υπάρξει μια ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας. Αυτός είναι ο στόχος. Να αναγεννήσουμε την προοδευτική παράταξη. Να μπουν νέοι άνθρωποι στο παιχνίδι και ως ψηφοφόροι και ως στελέχη και αύριο ως βουλευτές» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους. Πρόσθεσε μάλιστα, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα ότι «η συμμετοχή και όχι η αποχή θα λύσει τα προβλήματα του τόπου».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε την Κυριακή το πρωί με τον Δήμαρχο Κισσάμου Θεόδωρο Σταθάκη, ο οποίος των καλωσόρισε εγκαρδίως και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην προσπάθεια που κάνει λέγοντας «ας είναι η προσπάθεια που κάνουν για καλό όλων των Ελλήνων. Καλή επιτυχία Σταύρο και εύχομαι τα προβλήματα των Ελλήνων να βρουν λύση». Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης τον ευχαρίστησε και ανέφερε ότι αυτό που ζήτησε από τον Δήμαρχο, όπως και από τους άλλους Δημάρχους τις περιοχής είναι να βοηθήσουν ώστε ώστε να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες καθώς είναι απαραίτητη η συμμετοχή του κόσμου σε τέτοιου τύπου δημοκρατικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης πραγματοποίησε ανοιχτή συνάντηση στη ιδιαίτερη πατρίδα του με φίλους, συντοπίτες, φορείς της πόλης και δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που έχει καθιερώσει. Στο ηλιόλουστο, κατάμεστο καφέ-bar Ελβετία στην παραλία Τελωνείο της Κισσάμου συνομίλησε επί πολύ ώρα με τους πολίτες για όλα τα μεγάλα που απασχολούν τη χώρα, αλλά και το μεγάλο χώρο του κέντρου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...