Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για την απόφαση Κεραμεώς για τη χρήση της τηλεκπαίδευσης ως όπλο ενάντια στις καταλήψεις

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην απόφαση της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως για χρησιμοποίηση της τεχνολογίας της τηλεκπαίδευσης ως όπλο ενάντια στις μαθητικές καταλήψεις:

Με μια πρωτοφανή υπουργική απόφαση, η κ. Κεραμέως ξεπέρασε σε αυταρχισμό και αντιδημοκρατικότητα ακόμα και τον εαυτό της. Υποχρεώνει σε υποχρεωτική τηλεκπαίδευση για κάλυψη υποτίθεται των χαμένων διδακτικών ωρών, όλα τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη, αντιδρώντας στις επικίνδυνες προηγούμενες αποφάσεις της για το άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα σοβαρό υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία της υγείας μαθητών , εκπαιδευτικών και γονέων.

Παράλληλα υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς να τηρούν και να καταχωρούν απουσίες στους μαθητές που συμμετέχουν στις καταλήψεις και τους διευθυντές των σχολείων να καταχωρίζουν τις απουσίες και να ελέγχουν τη διαδικασία.

"Sponsored links"

Αυτόν τον «δημοκρατικό» τρόπο επέλεξε η κ. Κεραμέως για να λύσει τα προβλήματα της εκπαίδευσης που η ίδια και το επιτελείο της δημιούργησε.

Με έναν απολύτως εκδικητικό και αντιπαιδαγωγικό τρόπο, χωρίς να ακούσει τις δίκαιες φωνές των μαθητών, των γονιών και των δασκάλων τους προσπαθεί να επιβληθεί δια πυρός και σιδήρου. Σύμφωνα με την κ. Κεραμέως όποιος διεκδικεί τιμωρείται με αποκλεισμό.

Να είναι απολύτως βέβαιη η κ. Κεραμέως ότι το ίδιο το εκπαιδευτικό κίνημα και οι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες αυτής της χώρας θα απορρίψουν με έμφαση αυτή την πολιτική, όπως το έκαναν και με την πολιτική αρκετών προκατόχων της που επιχείρησαν κάτι παρόμοιο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις