Ο Σύλλογος Αλατσατιανών Ηρακλείου καταδικάζει την ανάρτηση της σελίδας «Μικρασιάτες Ηρακλείου»: «Λέμε ΟΧΙ στη Βία τον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία»

Κανένα σχόλιο

Ο σύλλογος Αλατσατιανών νομού Ηρακλείου, με ανακοίνωση που έστειλε στην εφημερίδα μας καταδικάζει την ανάρτηση της σελίδας “Μικρασιάτες Ηρακλείου” τονίζοντας ότι ως μικρασιατικός σύλλογος ” λέμε ΟΧΙ στη Βία τον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία και δείχνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους, σε όποιον την έχει ανάγκη”.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση που στάλθηκε στην εφημερίδα:

“Καταδικάζουμε ως απαράδεκτη την ανάρτηση ενός προσωπικού προφίλ στο F/B με το όνομα «Μικρασιάτες Ηρακλείου» με ανώνυμο διαχειριστή,, που αναδημοσίευσε αντίστοιχα η ηλεκτρονική σελίδα ενημέρωσης «Αγώνας της Κρήτης», δίδοντας της την υπογραφή μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων, των Μικρασιατών Ηρακλείου οι οποίοι εκπροσωπούνται νόμιμα στο νομό από τους Συλλόγους τους και όχι από την εν λόγω σελίδα!!!!!.

"Sponsored links"

Ως απόγονοι Διωγμένων Μικρασιατών αποδοκιμάζουμε την εν λόγω μισάνθρωπη ανάρτηση. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακόμα νωπές στη μνήμη μας τις διηγήσεις των παππούδων και των γιαγιάδων μας για τις μέρες της προσφυγιάς που βίωσαν, με σκληρό και απάνθρωπο τρόπο από τους αντίστοιχους «Ελληνάρες» του 22.

Ως Μικρασιατικός σύλλογος σε καμία περίπτωση δεν ταυτιζόμαστε με την εν λόγω ανάρτηση. Αντίθετα λέμε ΟΧΙ στη Βία τον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία και δείχνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους, σε όποιον την έχει ανάγκη.

Τέτοια κείμενα μόνο απαράδεκτα μπορούν να χαρακτηριστούν και πυροδοτούν βία, διχασμό, πολέμους και καταστροφές.

Καλούμε τους υπεύθυνους δημοσιογράφους του «Αγώνα της Κρήτης» να απεμπλέξουν τους Μικρασιάτες και τους συλλόγους που τους εκπροσωπούν από το εν λόγω δημοσίευμα και να είναι πιο προσεκτικοί στην αναδημοσίευση αναρτήσεων από προσωπικά προφίλ δήθεν ανωνύμων!!!!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις