Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Λυκείου Χανίων καταγγέλλει τη συρρίκνωσή του.

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Λυκείου Χανίων και το οποίο έστειλε και στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων καταγγέλλεται η συρρίκνωση του σχολείου με την κατάργηση δύο τμημάτων.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ΟΥ Λυκείου Χανίων θεωρεί απαράδεκτη την συρρίκνωση του Λυκείου με την κατάργηση δυο τμημάτων (στην Α και Β τάξη μάλλον ) και τις ανατροπές που θα δημιουργηθούν σε επίπεδο οργανικών θέσεων των καθηγητών αλλά προ παντός στο επίπεδο των διδασκομένων μαθημάτων και μάλιστα σε μαθήματα με ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες στις πανελλαδικές ( μαθητές ιατρικών).

"Sponsored links"

Από την άλλη θα δούμε αδέλφια να φοιτούν σε διαφορετικά Σχολεία, μετά τις αυθαίρετες χωροταξικές κατανομές (επί της Γιαμπουδάκη )των όμορων Σχολείων .

Ας μην ξεχνάμε το κεφαλαιώδες, ότι ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα θα υπερβεί τους 25 με αποτέλεσμα οι μαθητές να μη χωρούν στις ήδη διαιρεμένες από το δήμο αίθουσες διδασκαλίας .

Η θέση του συλλόγου παραμένει σταθερή και είναι αντίθετη με τις κατατμήσεις των αιθουσών και της υπέρβασης του αριθμού των είκοσι μαθητών ανά τμήμα.

Προκειμένου να αποφευχθούν δικαιολογημένες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις της σχολικής κοινότητας παρακαλούμε να επανεξετάσετε το ζήτημα και οι μαθητές που φοιτούσαν στο 6ο Γυμνάσιο να επανέλθουν στο 4ο Λύκειο .

Παρακαλούμε επίσης οι ενέργειες σας να έχουν γνώμονα, πάντα, την σωστή εκπαιδευτική λειτουργεία που δεν συνάδει με τμήματα που θα υπερβαίνουν τους είκοσι μαθητές.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις