Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΔΩΝ ευαισθητοποιείται για το πρόβλημα στέγης των εκπαιδευτικών

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κύδων ενημέρωσε ότι την Τρίτη 12  Σεπτεμβρίου  και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, κ. Σεραφείμ Ρίζο με θέμα την  εύρεση λύσης, αναφορικά με την στέγαση των αναπληρωτών δασκάλων που έρχονται στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο:

Ο Κύδων μέσω του προέδρου και μελών του Δ. Σ. διαβεβαίωσαν τον κ. Ρίζο ότι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στην επίλυσή του. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος καλεί τα μέλη του τα οποία ενδιαφέρονται για την στέγαση των εκπαιδευτικών στα καταλύματά τους κατά τη χαμηλή και τη μεσαία τουριστική περίοδο να επικοινωνήσουν με το γραφείο του συλλόγου στο τηλέφωνο 2821051886 για περισσότερες πληροφορίες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today