Ο Τάσος Βάμβουκας συγχαίρει τον Μητσοτάκη για την εκλογική του νίκη: “Να στηρίξει τα Χανιά για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν κυρίως σε θέματα υποδομών”

Κανένα σχόλιο

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών:

“Συγχαίρω τον νέο πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εκλογική επιτυχία του κόμματός της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.

Αναλαμβάνει τις τύχες της χώρας μας σε μία κρίσιμη καμπή, είτε αυτό αφορά τα εθνικά μας θέματα, είτε τα μεγάλα θέματα και τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζει η χώρα μας, που εξέρχεται από τη μεγάλη κρίση από την οποία πρέπει να διδαχτούμε πολλά.

"Sponsored links"

Αναμένουμε από τον νέο πρωθυπουργό με καταγωγή από τα Χανιά, που είναι γνώστης των τοπικών μας θεμάτων, να στηρίξει τα Χανιά και την Κρήτη για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων, που αντιμετωπίζουν κυρίως σε θέματα υποδομών.

Ιδιαίτερα για το Δήμο Χανίων είναι επιτακτική ανάγκη η συνέχιση της στήριξης του μακρόπνοου σχεδιασμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλάζει τα Χανιά και τα οδηγεί σε ένα πολύ αισιόδοξο μέλλον”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις