Ο υφυπουργός Παιδείας, Β. Διγαλάκης ανακοίνωσε ότι μέλος της οικογένειάς του έχει κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

«Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά», δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος ανακοίνωσε, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι εντοπίστηκε κρούσμα στην οικογένειά του.

«Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό», ξεκαθάρισε γραπτώς ο υφυπουργός, ο οποίος σημείωσε ότι υπεβλήθη στο σχετικό τεστ και βγήκε αρνητικός.

Η ανάρτησή του στο Facebook:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις