Ο “φιλελεύθερος” Μπογδάνος «αδειάζει» Δένδια: «Προδοτική» η Συμφωνία των Πρεσπών

Κανένα σχόλιο

Σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε, με απόλυτη καθαρότητα, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ότι, δηλαδή, η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι «προδοτική» (όπως υποστηριζόταν και από στελέχη της ΝΔ προεκλογικά) και ότι πιθανή απόπειρα αναθεώρησής της μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα, εμφανίζεται ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μόλις μια μέρα μετά τις δηλώσεις Δένδια, ο Κ. Μπογδάνος, «άδειασε» πλήρως τον ΥΠΕΞ, γράφοντας στο Twitter: «Ο ΥΠΕΞ ορθώς ίσως αποφεύγει τον όρο “προδοσία” με την νομική έννοια του αρ. 143ΠΚ. Εντούτοις, εδώ έχουμε ηθικά μια συμφωνία απολύτως προδοτική της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού σε μια συγκυβέρνηση που ανέβηκε με εθνολαϊκιστικό λόγο και τελικά εκποίησε την μακεδονική ταυτότητα».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις