Ο Φώτης Μπιχάκης, μέλος της ΕΛΜΕ Χανίων για τις καταλήψεις στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Για την καθημερινή αύξηση των υπό κατάληψη σχολείων τόσο στα Χανιά όσο και πανελλαδικά μίλησε στον ΚΡΗΤΗ FM και στην εκπομπή “Κατά Φαντασίαν Υγιής” o κος Φώτης Μπιχάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Κύριο αίτημα των μαθητών είναι η οργάνωση και λειτουργία του Νέου Λυκείου και η “Τράπεζα Θεμάτων” που οδηγεί ετησίως σημαντικό αριθμό μαθητών εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας λόγω της αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Ο κος Μπιχάκης τόνισε, επίσης, ότι εξίσου μεγάλης σημασίας είναι οι ανεπάρκειες σε διδακτικό προσωπικό που παρουσιάζονται σε σχολεία της Κρήτης και των Χανίων, ζήτημα που αναδεικνύουν οι μαθητές με τις κινητοποιήσεις τους αλλά που προτάσσουν και οι ίδιοι οι καθηγητές εδώ και εβδομάδες. Η ΕΛΜΕ καταδικάζει τη μέθοδο πλήρωσης των κενών αυτών με “λογική σουπερμάρκετ” και ζητά ουσιαστική επίλυση του προβλήματος. Τέλος, ο κος Μπιχάκης αναφέρθηκε στην εκλογοαπολογιστική της ΕΛΜΕ Χανίων που θα λάβει χώρα σήμερα στις 7 στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ.

Το ηχητικό

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις