“Ο χάρος βγήκε παγιανά” τραγουδάνε γιαγιάδες που μένουν σπίτι | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Αυπάρχει ένα πράγμα που θα μας βοηθήσει να μην χάσουμε εντελώς την αισιοδοξία μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε με την επιδημία του κορωνοϊού, αυτό είναι αναμφίβολα το χιούμορ και αυτές οι γιαγιάδες κάπου στην Κυψέλη φαίνεται πως το έχουν εμπεδώσει καλά αυτό.

Μπορεί το κάλεσμα της Κυριακής 15/3 στα social media να ζητούσε από τους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 21:00 για να χειροκροτήσουν, σε μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, όμως τρεις ηλικιωμένες κυρίες στην Κυψέλη έκαναν κάτι απείρως πιο αστείο.

Βγήκαν στο μπαλκόνι κρατώντας ντέφια και τραγούδησαν κάποια… ευχάριστα #not άσματα όπως το «ο χάρος βγήκε παγανιά» και «έχετε γεια βρυσούλες», προκαλώντας γέλια και χαρά στους γείτονές τους. Ένα χειροκρότημα στις κυρίες κι από εμάς, λοιπόν:

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις