Ο Όμιλος «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» δίπλα στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Για την ενίσχυση του Ταμείου της Διακονίας ΑγάπηςΣτο Παζάρι για την συλλογή χρημάτων και τροφίμων τα οποία διατέθηκαν σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη συμμετείχε ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ», έπειτα από πρόσκληση της Διακονίας Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Στο Παζάρι στην Πλατεία Ελευθερίας, στήθηκε κινητή μονάδα αιμοληψίας του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος ‘Αιματοκρήτης’, η οποία υποδεχόταν τους εθελοντές αιμοδότες, ενώ παράλληλα περίπτερα με διάφορα είδη συμμετείχαν στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων.

Ο Όμιλος Αετογιάννη ενίσχυσε μουσικοχορευτικά την προσπάθεια αυτή με τμήμα της Ομάδας παραστάσεών του, δεδομένου οτι την ίδια στιγμή έδινε παράσταση στο Κάιρο ως τιμώμενο χορευτικό συγκρότημα του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Χορού που διοργανώθηκε στην Αίγυπτο από 18 έως 26 Απρικίου 2013.

"Sponsored links"

Η παράσταση στην πλ. Ελευθερίας περιελάμβανε παρουσίαση χορών από την Θράκη, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, τον Πόντο και τη Κρήτη. Με τους ήχους της λύρας, του λαγούτου, του μαντολίνου και της ασκομαντούρας, το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξάκη, πλαισίωσε την παράσταση της 16μελους χορευτικής ομάδας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις