“Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο των δασικών χαρτών τώρα”: Δημιουργήθηκε Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Κανένα σχόλιο

“Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο των δασικών χαρτών, τώρα” είναι το σύνθημα της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα επί των Δασικών Χαρτών, η οποία ούτε ένα 24ωρο μετά τη σύστασή της θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη σχετική τηλεδιάσκεψη της ΠΕΔ Κρήτης, υπό τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Αμυρά και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα επί των Δασικών Χαρτών θα είναι ο επικεφαλής της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Στην ευρεία σύσκεψη η οποία θα ξεκινήσει στις 11 και μισή το πρωί, θα συμμετέχουν τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΔ  και οι Δήμαρχοι της Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης (μέσω του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη), η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων της Κρήτης.

"Sponsored links"

Δείτε τους φορείς που συμμετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Συντονιστικό για Δασικούς Χάρτες

Cretalive

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις