Πάτρα: Απέπλευσε το HELLENIC SPIRIT της ΑΝΕΚ μετά την πρόσκρουση στο λιμάνι

Κανένα σχόλιο

Aναχώρησε τα ξημερώματα από την Πάτρα για την Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια τη Βενετία, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «HELLENIC SPIRIT» που προσέκρουσε το βράδυ της Παρασκευής, στη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήγμα δύο μέτρων πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Ο απόπλους του σκάφους είχε απαγορευθεί προσωρινά. Ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε επιδιόρθωση της ζημιάς. Το πλοίο, αφού επιθεωρήθηκε, αναχώρησε για τον προορισμό του στις 4:16 το πρωί.

"Sponsored links"

Το «HELLENIC SPIRIT» μεταφέρει 100 επιβάτες, 41 ΙΧ και 51 φορτηγά.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο ατύχημα που σημειώνεται με το συγκεκριμένο πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα.

Στις 28 Μαρτίου το ίδιο πλοίο είχε προσκρούσει στον κυματοθραύστη του λιμανιού με αποτέλεσμα να προσκληθεί μικρό ρήγμα. Η βλάβη επιδιορθώθηκε και το σκάφος απέπλευσε για τον προορισμό του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today