Πάτρα: Το ΠΑΜΕ προχώρησε σε κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο

Κανένα σχόλιο

Στα χαρακώματα βρίσκονται οι παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας εν όψει των εκλογών που γίνονται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Αποκορύφωμα του ηλεκτρισμένου κλίματος που υπάρχει στο Εργατικό Κέντρο ήταν η κατάληψη του κτιρίου το απόγευμα της Παρασκευής από τα μέλη του ΠΑΜΕ. Στο κτίριο, δηλαδή, όπου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εκλογές.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε κατάληψη καθώς αμφισβητούν την διαδικασία των αρχαιρεσιών και τους αντιπροσώπους των σωματείων υπαλλήλων στις Τεχνικές Επιχειρήσεις, αλλά και αυτούς των συλλόγου ιδιωτικών υπαλλήλων.

Στην ουσία αμφισβητούν την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου -Νικολάου, αλλά και τον ταμία του φορέα, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο. Σημειώνουμε ότι οι δύο πλευρές (το ΠΑΜΕ και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου) έχουν καταθέσει η μία στην άλλη ασφαλιστικά μέτρα.

"Sponsored links"

Αν πάντως συνεχιστεί η κατάληψη του ΠΑΜΕ δεν αποκλείεται να οριστεί νέος χώρος διεξαγωγής των εκλογών.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις