Πέταξε στα 3,10 η τιμή του ελαιολάδου στην Κρήτη, μεγάλο deal για το συνεταιρισμό Εμπάρου

Κανένα σχόλιο

Τιμή-ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής, σε επίπεδο Κρήτης, κατάφερε να εξασφαλίσει μέσω του σχετικού διαγωνισμού πώλησης που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες και ολοκλήρωσε την Παρασκευή 6 Ιουλίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου Ηρακλείου.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΑΣ Εμπάρου κ. Γιώργος Περογιαννάκης «είχαμε βγάλει προς πώληση συνολική ποσότητα 125 τόνων ελαιολάδου οξύτητας <0,2 και καταφέραμε να δώσουμε τη μισή ποσότητα. Πρόκειται για μια πολύ καλή τιμή για τα δεδομένα της εποχής».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγοραστής είναι Κρητική τυποποιητική εταιρεία που έσπευσε να κάνει το deal, για να καλύψει τις ανάγκες της.

"Sponsored links"

Ο κ. Περογιαννάκης εκτιμά ότι υπάρχουν κι άλλες προοπτικές για το ελαιόλαδο και την τιμή του, η οποία κατέγραψε «κοιλιά», τους προηγούμενους μήνες, αλλά ανακάμπτει και πάλι, δεδομένων και των προβλέψεων μειωμένης σοδειάς, τουλάχιστον σε επίπεδο Κρήτης, όσον αφορά στη νέα σεζόν.

Σημειωτέον ότι ανάλογες τιμές καταγράφονται και στο νομό Λακωνίας, όπως έχει γράψει ο ΑγροΤύπος, από το πρωί, ενώ μέχρι και την αγοραπωλησία αυτή οι τιμές στην Κρήτη δεν ξεπερνούσαν τα 2,50 – 2,80 ευρώ το κιλό.

agrotypos.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις