15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πήρε πίσω το πρόστιμο των 500 ευρώ ο Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Βήμα όπισθεν ολοταχώς από τον πρωθυπουργό αναφορικά με την αύξηση του προστίμου μπροστά στην κατακραυγή – ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και από τα ισχυρά πυρά της αντιπολίτευσης. 

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τριτολογία του, ανακοίνωσε πως το πρόστιμο για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων θα παραμείνει στα 300 ευρώ. Για περιορισμένο διάστημα, ωστόσο, καθώς όπως είπε, θα επανεκτιμηθεί η συμπεριφορά των πολιτών.

Όπως είπε: «Ως μια ένδειξη καλής θέλησης είμαι διατεθειμένος να κρατήσω τα πρόστιμα στα 300 ευρώ για μια εβδομάδα ώστε να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι πολίτες. Αναγνωρίζουμε όμως απόλυτα ότι υπάρχουν συμπολίτες που επέδειξαν προκλητικότατες συμπεριφορές. Όμως εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παραβατική συμπεριφορά δεν θα έχει μόνο τραγικά αποτελέσματα στον ίδιο αλλά και στον γύρο τους. Αλλά σε μια ένδειξη ότι θέλουμε την συλλογική ευθύνη και όχι τον φόβο του προστίμου θα κρατήσω το πρόστιμο στα 300 ευρώ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ