19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πίναν οι Μίνωες Coca-Cola; Εντύπωση προκαλεί το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola

Ημερομηνία:

Εμπνευσμένες από τον μινωϊκό πολιτισμό θα είναι φέτος οι συλλεκτικές συσκευασίες της Coca Cola.

Τα χαρακτηριστικά γραφικά έχουν αντικατασταθεί με απεικονίσεις από τοιχογραφίες του παλατιού της Κνωσσού, το μύθο της Αριάδνης αλλά και τα Ταυροκαθάψια.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Μαζί με τη συλλεκτική έκδοση του διάσημου μπουκαλιού, στο νησί θα βρεθεί για πρώτη φορά και το «Coca-Cola Pop-Up Store», με συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα και πολλές εκπλήξεις. Από τις 24 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου, πρόκειται να ταξιδέψει στους 4 Κρητικούς νομούς, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά ένα μοναδικό «Coca-Cola Summer Tour», με T-shirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και καλοκαιρινά είδη.

Φέτος, η Coca-Cola επέλεξε την Κρήτη, ανάμεσα σε δημοφιλείς προορισμούς απ’ όλη την Ευρώπη, ως το μεγάλο έπαθλο διεθνούς διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα Social Media. Οι νέοι από 10 χώρες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα ενώ περισσότεροι από 50 τυχεροί, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κρήτη κερδίζοντας ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στο πανέμορφο νησί.

coca cola συλλεκτικό μπουκάλι Κρήτη

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ήταν ο πρώτος αποδέκτης της συλλεκτικής φιάλης για το νησί και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κυκλοφορία ενός τόσο καινοτόμου εργαλείου προβολής και προώθησης του νησιού που είναι εμπνευσμένο από τον Μινωικό πολιτισμό. Η Περιφέρεια καλοδέχεται κάθε τέτοια αναπτυξιακή πρωτοβουλία η οποία σέβεται την παράδοση και τον πολιτισμό μας και προωθεί τον τόπο μας. Ευχόμαστε αυτό το συλλεκτικό μπουκάλι να είναι καλοτάξιδο».

Η Ντιάνα Μπίρμπα, Διευθύντρια Marketing της Coca-Cola, με ευθύνη για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα τόνισε: «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιλέγουμε να δημιουργήσουμε ένα συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola εμπνευσμένο από τον τόπο μας και το αφιερώνουμε στην  Κρήτη. Εμπνευστήκαμε από τις αξίες, την παράδοση και την ιστορία της Κρήτης και τις αποτυπώσαμε δημιουργικά, θέλοντας να συμβάλλουμε και εμείς στην προβολή του σημαντικού αυτού τόπου αλλά και να τιμήσουμε την πολύχρονη παρουσία μας στο νησί».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...