Πίσω Σελίδες: Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι!

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2021

Εχουν όλα τα χαρακτηριστικά κλειστής οργάνωσης με δομή, ιεραρχία και φανατικούς ακόλουθους. Συγκεντρώνουν την πραγματική εξουσία και υπερτερούν εμφανώς σε ισχύ από την πολιτική ηγεσία. Επιβάλουν τους όρους τους καταδικάζοντας σε εκλογική μαρμάγκα όποιον τους πάει κόντρα. Οι ιεράρχες σου λένε σήμερα με θράσος ότι δεν θα πειθαρχήσουν στα μέτρα.  Επειδή μπορούν. Επειδή τους το επιτρέπουν.

"Sponsored links"

Επειδή, σε αντίθεση με το Πολυτεχνείο, κανένας Πέτσας τώρα δεν δηλώνει πως «Σε μια λειτουργία ο μόνος που θα γιορτάσει είναι ο κορονοϊός» και κανένας Χρυσοχοϊδης πως «Οι λειτουργίες κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια» ή σε αντίθεση με τον Ασπρόπυργο κανείς δεν λέει τώρα ότι «θα σφραγίσουμε τις εκκλησίες πόρτα – πόρτα»…

Στην ίδια εκπομπή, αναρωτιόμαστε αν είναι προς όφελος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας να ψηφίζει στο εξής αντιδραστικούς νόμους στον Πολιτισμό ένας δηλωμένος gay υπουργός ή αν η παρουσία του θέλει να υπαινιχθεί και την αποδοχή των νεοφιλελεύθερων επιλογών από την κοινωνική ομάδα που αντιπροσωπεύει.

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

https://www.mixcloud.com/Marios_Dionellis/050121

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις