Πίσω Σελίδες: Είναι καλύτερος τώρα ο δημόσιος διάλογος;

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

"Sponsored links"

Is it getting better? Ανακουφιστήκατε μετά τα χθεσινά στη Βουλή ή μήπως σαν άφησαν μια στυφή γεύση στο στόμα; Βελτιώθηκε ο δημόσιος λόγος και διασφαλίστηκε η ποιότητα του δημόσιου διαλόγου; Και κυρίως προστατεύθηκαν τα θύματα; Θωρακίστηκε η δυνατότητά τους να βγουν και να καταγγείλουν όσα έχουν βιώσει; Η μήπως παραμονεύει ακόμα ο Κούγιας να τους συντρίψει μιλώντας για διαφορετικά παιδιά και για μη φυσιολογικούς ανθρώπους;

Στην εκπομπή εξετάζουμε ένα προς ένα τα, λειψά έστω, θεσμικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προστασία του ελληνικού κινήματος #ΜeeToo. Εστω και αν ανακοινώθηκαν παρεμπιπτόντως, κρυμμένα μέσα στην προσπάθεια να εκθέσει ο ένας τον άλλο διαγκωνιζόμενοι ποιος την έχει μεγαλύτερη, την ποιότητα στον πολιτικό διάλογο.

Εν τω μεταξύ ο Κουφοντίνας αργοπεθαίνει ενώ εμείς πάμε για Σαββατοκύριακο…

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:


Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις