Πίσω Σελίδες: Λίνα Λίνα μη λυπάσαι…

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Η Παρασκευή απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι μια σημαντική μέρα για τη Λίνα Μενδώνη υπό το βάρος των αποκαλύψεων για τις κακοποιήσεις νέων ανθρώπων στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού ενώ το θέμα φτάνει πολύ ψηλότερα και βαθύτερα από την παραίτησή της.

"Sponsored links"

Κατά τα λοιπά ο Στέφανος Μάνος είναι πια στις καρδιές όλων μας αφού όσο παραμένει κομμένο το ρεύμα στο σπίτι του τόσο περισσότερο συνειδητοποιεί την αξία του κράτους.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μια απίστευτη ιστορία πρόκλησης από  τους ξενοδόχους της Κρήτης  που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν να ακυρωθούν οι κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κατασκευών τους επειδή έχουμε… κορονοϊό.  Για να μην έχετε καμία αμφιβολία πως η πανδημία είναι (για κάποιους) ευλογία.

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις