Πίσω Σελίδες: Ο Κυριάκος και η.. ΕVA

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Το καλοκαίρι που πέρασε συζητούσαμε για υποχρεωτικό τεστ πριν έρθουν οι τουρίστες, που όμως πήγε περίπατο… Φέτος συζητάμε για υποχρεωτικό εμβόλιο, που επίσης πήγε περίπατο. Και τελικά μας μένει αμανάτι (και για φέτος) ο αλγόριθμος EVA, που ακόμα, οκτώ μήνες μετά την εφαρμογή του, δεν έχει δημοσιευτεί στην επιστημονική κοινότητα.

"Sponsored links"

Μιλάμε για αυτό με τον γενικό γραμματέα της Ενωσης Πληροφορικών Ελλάδος Χάρη Γεωργίου, ο οποίος χαρακτηρίζει περίεργη την απροθυμία των επιστημόνων να δημοσιοποιήσουν την… «ανακάλυψή» τους, την ώρα που η πανδημία είναι το πρώτο θέμα παγκοσμίως και κάθε νέο όπλο είναι τόσο μα τόσο πολύτιμο…

Εμείς πάντως ανακαλύπτουμε τον βαθύτερο συμβολισμό από τη χθεσινή ταυτόχρονη προβολή δύο ειδήσεων. Από τη μια ο Θεοχάρης να λέει πως δεν θα χρειάζεται εμβόλιο για να έρθετε στην Ελλάδα και από την άλλη ο Μητσοτάκης να δείχνει το δασύτριχο στήθος του ενώ εμβολιάζεται.

Το πιάνετε το υπονοούμενο;

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις