Πίσω Σελίδες: Ο Χρυσοχοϊδης έπαθε Βουνάτσου

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Θυμάστε πόσοι (δικαίως) καταδικάσαμε την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου που περίμενε να τα «εκατοστήσουν» οι νεκροί της πανδημίας για να… ισοφαρίσει με το Μάτι; Λοιπόν τώρα ο Χρυσοχοϊδης ισοφαρίζει το κλείσιμο της Εθνικής Οδού προς όφελος της ΤΕΡΝΑ με τους 100 νεκρούς στο Μάτι.

"Sponsored links"

Μόνο που τότε στα ΜΜΕ διαβάζαμε για την «αισχρή ανάρτηση Βουνάτσου» ενώ τώρα γράφουν για τη «σκληρή απάντηση του υπουργού». Μόνο που τότε τα έλεγε μια ανθυποστρατιώτης του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου ενώ τώρα τα λέει ο επιτελάρχης της κυβέρνησης των αρίστων.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι 102 νεκροί στο Μάτι και οι 6.194 του κορονοϊού σας αφιερώνουν γλυκά το «Fuck You» των Archive…

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις