19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πίσω Σελίδες: Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Σήμερα ταξιδεύουμε μουσικά στις περιοχές που βρίσκονται σε σκληρό lockdown ξεκινώντας φυσικά από την Κοζάνη όπου ήδη ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα για τα τεράστια λάθη στις καταγραφές των κρουσμάτων. 41 θετικά δείγματα εμφανίστηκαν από τον ΕΟΔΥ σχεδόν δύο μήνες μετά την καταγραφή τους και χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι ίδιοι οι άνθρωποι που είχαν νοσήσει και ωστόσο κυκλοφορούσαν μεταδίδοντας τον ιό.

Πηγαίνουμε Λέσβο, Κάλυμνο, Βοιωτία και Ροδόπη ακούγοντας μουσικές και χορούς από κάθε τόπο (Λεβέντικο, Εντεκα, Τα Ξύλα, Μαζωμένο, Ισσο, Ζωναράδικο, Τσέστο, Μπαϊντούσκα  και άλλα).

Και φυσικά Στειακό Πηδηχτό και Ερωτόκριτο από τη Σητεία όπου επίσης φωνάζουν για ελλιπή καταγραφή των κρουσμάτων στο Παλαίκαστρο, για την παντελή απουσία γιατρών αλλά και για τον παραλογισμό στην εφαρμογή των μέτρων του lockdown.

Η εκπομπή θα μπορούσε να έχει υπότιτλο «μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές του κορονοϊού…» ή «Τ’ άκουσες Αρετούσα μου, ο Μητσοτάκης είπε ότι τα κάνουν όλα τέλεια…»

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...