Πίσω Σελίδες: Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Σήμερα ταξιδεύουμε μουσικά στις περιοχές που βρίσκονται σε σκληρό lockdown ξεκινώντας φυσικά από την Κοζάνη όπου ήδη ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα για τα τεράστια λάθη στις καταγραφές των κρουσμάτων. 41 θετικά δείγματα εμφανίστηκαν από τον ΕΟΔΥ σχεδόν δύο μήνες μετά την καταγραφή τους και χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι ίδιοι οι άνθρωποι που είχαν νοσήσει και ωστόσο κυκλοφορούσαν μεταδίδοντας τον ιό.

"Sponsored links"

Πηγαίνουμε Λέσβο, Κάλυμνο, Βοιωτία και Ροδόπη ακούγοντας μουσικές και χορούς από κάθε τόπο (Λεβέντικο, Εντεκα, Τα Ξύλα, Μαζωμένο, Ισσο, Ζωναράδικο, Τσέστο, Μπαϊντούσκα  και άλλα).

Και φυσικά Στειακό Πηδηχτό και Ερωτόκριτο από τη Σητεία όπου επίσης φωνάζουν για ελλιπή καταγραφή των κρουσμάτων στο Παλαίκαστρο, για την παντελή απουσία γιατρών αλλά και για τον παραλογισμό στην εφαρμογή των μέτρων του lockdown.

Η εκπομπή θα μπορούσε να έχει υπότιτλο «μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές του κορονοϊού…» ή «Τ’ άκουσες Αρετούσα μου, ο Μητσοτάκης είπε ότι τα κάνουν όλα τέλεια…»

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις