Πίσω Σελίδες: Φιλαράκι Χρήστο Κούγια

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Να συνεχίσεις να μας έχεις γραμμένους, να συνεχίσεις να θεωρείς τον μπαμπά τον μεγαλύτερο μάγκα της Ελλάδας. Να συνεχίσεις να θεωρείς πως κανένας δεν μπορεί να σας χρησιμοποιήσει. Ισως αυτός να είναι ο δρόμος για να πείσεις και τον ίδιο να σταματήσει να το κάνει, να σας χρησιμοποιεί δηλαδή όπως στην υπόθεση Λιγνάδη. Εκείνος αναφέρθηκε σε εσάς, όχι εμείς…  Εμείς, το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην αναγκάσουμε τα δικά μας παιδιά να μας υπερασπιστούν κάποτε για τους ίδιους λόγους.

"Sponsored links"

Κατά τα λοιπά, η Ελλάδα μετρά ξανά πάνω από 2.000 κρούσματα κορονοϊού,  θα έχει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας ενώ στην Προεδρία είναι μια γυναίκα ανώτερη δικαστικός, με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να λογαριάζουν πόσα ψηφαλάκια κοστίζει η υπεράσπιση ή η καταπάτηση των δικαιωμάτων του.

Και όλα αυτά ενώ τα θύματα του Λιγνάδη συνωμότησαν για να ρίξουν τη Μενδώνη και να ακυρώσουν την επένδυση στο Ελληνικό. Αλλά τι να κάνουμε, τους μπαμπάδες δεν τους διαλέγεις…

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις