Παίκτες της Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό» κάτω από την Ακρόπολη

Κανένα σχόλιο

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε φωτογραφία παικτών της Ντουντελάνζ από την Ακρόπολη, όπου σχηματίζουν τον μεγάλο αετό της Μεγάλης Αλβανίας.

Το αποψινό παιχνίδι της ομάδας από το Λουξεμβούργο με τον Ολυμπιακό, για τους ομίλους του Europa League, μικρή σημασία έχει για τους παίκτες της, καθώς οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση έχουν σχεδόν εξαλειφθεί για την ομάδα του Λουξεμβούργου.

Έτσι συνδυάζει τον αποψινό αγώνα με τον τουρισμό, δεδομένης της επίσκεψης της «σταχτοπούτας» στο θεσμό, στην Ακρόπολη.

"Sponsored links"

Μεταξύ των πολλών φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της Ντουντελάνζ στο Facebook, αλγεινή εντύπωση έκανε μια από αυτές, στην οποία ο επιθετικός, Πάτρικ Στουμπφ, καθώς και ο μέσος, Λεβάν Κένια, κάνουν μια χειρονομία που παραπέμπει στον αλβανικό αετό.

Το οξύμωρο είναι η χειρονομία που ήδη σχολιάζεται αρνητικά στα social media προήλθε από έναν Γερμανό και έναν Γεωργιανό παίκτη και γενικώς, η Ντοντελάνζ δεν διαθέτει στο ρόστερ της κάποιον Αλβανό ποδοσφαιριστή…

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις