«Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε τη λιτότητα»: Συγκέντρωση σήμερα στις 19.30, στην Πλ. Δημοτικής Αγοράς

Κανένα σχόλιο

Με το σύνθημα «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε τη λιτότητα» πολίτες – χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καλούν συγκεντρώσεις την Τετάρτη 17/6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, τον Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά αλλά και στην Φρανκφούρτη και στο Βερολίνο της Γερμανίας!

Το κάλεσμα για την πλατεία Δημοτικής Αγοράς είναι στις 19.30.

Σε σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο fb για την κινητοποίηση στα Χανιά σημειώνονται τα εξής:

"Sponsored links"

Οι απαιτήσεις των δανειστών είναι πλέον ξεκάθαρες και αποτυπώνονται στο σχέδιο της συμφωνίας που επιδόθηκε στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Με λίγα λόγια, μειώσεις μισθών και συντάξεων σε επίπεδο Βουλγαρίας (με κόστος ζωής Ελβετίας), αυξήσεις φόρων, απολύσεις, κατάλυση κάθε έννοιας εργασιακού δικαιώματος, ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας. Και πάνω απ’ όλα κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας και της δημοκρατίας στη χώρα που την γέννησε.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ – Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !
Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας – Συγκέντρωση στην Πλατεια της Αγορας στα Χανια

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις